Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na trijumf
Povratak na članak

Čestitke pljušte: 'Imali ste više srca! Iduća žrtva – Francuska'

Britanski veleposlanik našalio se da mu je Hrvatska učinila obiteljski život manje kompliciranim jer mu je supruga Francuskinja

Komentari 4

LU
Lujo123
10:51 12.07.2018.

Jutarnji - dok smo zabavljeni nogometom Hrvatsku se potiho naseljava emigrantima ( u VL ni riječi!) -------------------------- Još jedna skupina izbjeglica, četvrta od kraja prošle godine, preseljena je iz Turske u Hrvatsku, koju su one dobrovoljno odabrale kao zemlju konačnee destinacije u kojoj žele živjeti. U Međunarodnu zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu u utorak je stiglo pet sirijskih obitelji, odnosno 24 državljana Sirijske Arapske Republike, među kojima je 11 maloljetne djece, objavio je MUP na svojim internetskim stranicama. Za dvije obitelji dodatni motiv za početak novog života u Hrvatskoj su obitelji koje su ranije došle kroz program premještanja ili preseljenja, te već žive u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je s jučerašnjim danom iz Turske preseljeno ukupno 105 osoba. Prva skupina od 40 osoba prihvaćena je lani krajem studenog, druga skupina od 36 osoba prihvaćena je krajem siječnja, dok je jedna peteročlana obitelj prihvaćena 10. travnja Kao i u prethodnim dolascima, i ove su sirijske obitelji već prošle kulturnu orijentaciju u Turskoj, te će odmah započeti s procesom integracije u hrvatsko društvo. -------------------------------- MOŠ MISLIT!

VL
BL
bluesbob
09:54 12.07.2018.

Danas jedem engleski doručak a u nedjelju francusku salatu.

VL
BL
bluesbob
09:53 12.07.2018.

Danas jedem engleski doručak a u nedjelju francusku salatu.

VL
BL
bluesbob
09:54 12.07.2018.

Danas jedem engleski doručak a u nedjelju francusku salatu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.