Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mir Božji, Hristos se rodi'
Povratak na članak

Čestitka predsjednice vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru

Sutra, 7. siječnja, vjernici pravoslavne vjeroispovijesti slave Božić

Komentari 2

Avatar vrsaljko
vrsaljko
11:21 06.01.2020.

Vaistinu se rodi!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:29 06.01.2020.

Propala Vrhovnica Kolinda BBh i bez funkcije nastavlja svoju misiju usrećavanja svih gradjana neovisne (od gradjana) države, pa čak i remetilaca, kojima je zahvalna za pobjedu kod istočnih susjeda. Ako naš Hrvatski Bog i Cekva u Hrvata daju ova će biti proglašena za sveticu, jer su njene zasluge za najvjernije dvonožno stado nemjerljive. Uostalom naša ex-Vrhovnica je prepoznata u svijetu po svojim izuzetnim kvalitetama, kako državničkim, tako i humanističkim pa treba očekivati od naših transatlanskih gazda da je uskoro honoriraju za njene zasluge primjerenom medjunarodnom sinekurom, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.