Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Češki sud o ratifikaciji Lisabonskog ugovora

Češki senatori pak žele petnaesteročlano povjerenstvo u Brnu koje će odlučiti formira li Ugovor pravne temelje za stvaranjem europske "superdržave". Ako da, tvrde kako onda zasigurno ugrožava češku suverenost.

Komentari 4

UK
Ugo Kajvez
12:07 28.10.2009.

Česi su oduvijek koliko mi je poznato bili pametni i mudri narod ..... oprezni. Kako u doba komunizma tako i sada vide opasnosti od novog imperijalizma tj EU hegemonije .....

VL
DO
downunder
10:06 27.10.2009.

Cesi ne bojte se, samo cekajte da Hrvatska udje u EU i raspast ce se ta superdrzava. Za manje od 20 godina uspjeli smo upropastiti svoju drzavu kako onda necemo tudju.

VL
RO
romictea
10:45 27.10.2009.

I budali je jasno da Lisabonskim ugovorom EU preuzima suverenitet nad drzavama. Imali smo najocitiji primjer u svijetu bivse nam drzave. Multikulturala i drzava sastavljena od toliko raznih nacija, kultura i interesa jednostavno nije odrziva, osim jakim policijskim snagam koje ce represijom to pokusavati odrzavati. Dakle vijerojatni novi predsjednik Tony Bleir vec je najavio da ce ojacati EU policijske snage i nacionalne policije podrediti centralnoj EU policiji, stvaranje policijske super drzave. Kojim cinom nestaje demokracija, eto i za predsijednika pokusavaju nametnuti i postaviti bez izbora covijeka nakrvavijih ruku u Evropi Tony-a Bleira , covijek koji je direktno odgovoran za smrt stotina tisuca ljudi u Iraqu i mijestu mu je ukazamatima Haga a ne u predsjednickim dvorima u Bruselu. Isti taj Tony prima svake godine po 5 miljuna US Dolara od proizvodjaca GMO hrane, zato sto je naredio uvodjenje GMO u Velikoj Britaniji i cinom cega truje svaki dan desetke miljuna stanovnika, a to isto zeli nametnuti i cijeloj EU. Sada taj Tony radi kao posrednik UN-a za mirenje izmedju Palestine i Izrala, rezultat cega je jacanje cionisticke pozicije, na stetu Palestinaca, cime ce se samo povecati broj teroristickih akcija u Evropi.

VL
JJ
jjonja
19:41 27.10.2009.

Već samo zbog ovoga Česi bi na jadranu trebali biti V.I.P. gosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.