Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miloš Zeman
Povratak na članak

Češki predsjednik psovkama na radiju šokirao javnost

Nakon prostačkog intervjua oko stotinu ljudi podnijelo je žalbe državnom regulatornom vijeću

Komentari 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:01 05.11.2014.

Upotrebio je psovke kada je pokusao prevsti ime Ruskog sastava Pussy Riot? Hmmm...tko zna engleski slang tocno razumije sto znaci "pussy", prema tome to je nemoguce prevesti bez upotrebe "psovki" jer se ne radi o nikakvoj muzickoj grupi, a tko tvrdi da to nije istine trebao bi to dokazati slusanjem njihove tzv. muzike (odnosno urlikanja) nekoliko sati. Nakon toga bi sigurno zavrsio na psihijatriji.

VL
MN
Mar....nac
19:31 05.11.2014.

Pussy Riot, dajte novinari prevedite to na hrvatski..... ha,ha a ovome nije potreban prijevod.Pogl.NSFW: Nude orgy pregnancy photos of the hot girl from Pussy Riot Fuck for the heir Puppy Bear! by VOINA

VL
Avatar Marko232
Marko232
16:20 05.11.2014.

Česi su jedan narod vrlo sličan našim Srbima. Stoljećima su na jednak način ugnjetavali Moravce i Slovake.

VL
Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
14:15 05.11.2014.

Mislio da je kod kuće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.