Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INFORMACIJE
Povratak na članak

Češka turistkinja tvrdi da poznaje nestalu ženu: 'Iz Slovačke je, na put je uzela samo ruksak'

Iz Slovačke je krenula vlakom, a plan joj je bio putovati s juga zemlje na sjever

Komentari 3

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
00:06 22.09.2021.

Ne znam koji je smisao kontaktirati češku policiju,pa valjda ako je osnovana indicija da je ova nesretna žena iz Slovačke logično je da se onda kontaktira policija iz Sjeverne Koreje..neka sjevernokorejska policija objavi fotku nestale žene u medijima pa možda nešto i doznaju

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:04 22.09.2021.

I dalje ne znam što će češka policija dalje po tome pitanju moći napraviti..smatram da češka policija može pomoći u ovom slučaju ipak "mrvicu" manje od sjevernokorejske policije...i dalje smatram da bi bilo uputno da hrvatska strana kontaktira sjevernokorejsku policiju, a ne češku-uostalom po tvrdnjama čeških turista radi se o Slovakinji ...te smatram da bi bilo logično da se čim prije kontaktira sjevernokorejska policija a ne nikako češka, jer je izgleda ta nesretnica iz Slovačke a ne Češke..svi dobro znamo za amozitet između Češke i Slovačke i njihove ne baš dobre odnose i nemogućnost češke policije da u svojoj bazi podataka po fotografiji pokuša otkriti identitet te nesretnice-ipak mi se čini da je to slučaj za sjevernokorejsku policiju!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.