Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiglo čak pet ponuda
Povratak na članak

Češka ponuda za prugu Hrvatski Leskovac – Karlovac najpovoljnija

Toliko puno vremena od objave nadmetanja do otvaranja ponuda je prošlo jer je u međuvremenu bilo uloženo sedam žalbi na natječajnu dokumentaciju i njezine izmjene. A pristiglo je na kraju pet ponuda.

Komentari 12

FR
francekmali
06:48 20.06.2021.

A hrvatski željezničari leže u hladovini i čekaju milijarde iz proračuna,koliko zaposlenih ""neproizvodnih radnika"",raznoraznih šefova i voditelja s menadžerskim plaćama,koja je to katastrofa,kako uopće ova država funkcionira i postoji ???

VL
FR
francekmali
06:31 20.06.2021.

A kojeg vraga rade tisuće zaposlenih u HŽ-u,osobito u HŽ Infrastrukturi???? Dijelili su otkaze zbog nedostatka posla (?;?!?!?!) i slali ljude u penziju uz otpremnine ???? I. sada Česima isplativije graditi prugu nego nama samima !!!! Cijeli željeznički sustav datiti Kinezima na koncesiju na 100 godina,čemu sada graditi klasične pruge,ako se već gradi onda napraviti super brze pruge,od Zagreba do Rijeke ili Splita za SAT VREMENA !!! Ljudi moji jel to moguće ???

VL
FR
francekmali
07:23 20.06.2021.

U komunističkom mraku za 9 mjeseci napravili prugu Brčko-Banovići ,uz minimalnu upotrebe mehanizacije,a danas niti 12 kmVrbovec-Sveti Ivan Žabno ne bi napravili bez EU novca i stranih radnika nakon 50 godina i uz skoro 5 godina izgradnje i punih 15 godina planiranja i priprema !!! Koja katastrofa !!!!

VL
FR
francekmali
06:35 20.06.2021.

Opet dobili lovu od EU i ona ode strancima,Kinezima,Grcima ,Austrijancima,Turcima i ostalima !!!! I onda neka netko neka kaže da nismo SLUČAJNA država !!! Koja je sve to katastrofa ,ima li u ovoj državi nekoga koji sve to može realnoo promisliti u svojoj glavi ili je već DEFINITIVNO. otišlo k vragu !!!

VL
MR
mira.radic.90
00:15 20.06.2021.

Konačno.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
09:29 20.06.2021.

Bože dragi pa ni pruge ne znamo raditi. Moj pok. otac ih je projektirao i gradio prije 50 god za brzine do 140 na sat. Mi smo svi otupavili i ulijenili se.

VL
BA
Barbasmora
08:52 20.06.2021.

Bravo ! EU neka plati prugu cesima! Mi se necemo ni oznojit i imat modernu infrastrukturu! Sta bi mogli trazit vise od merkel, macrona i ostalih? Ali nije posteno da neki opet spominjaju bslkan....Balkan je dokazano samo zavjera komunjara!

VL
DU
Deleted user
07:07 20.06.2021.

Bit će povoljna kao i rezultat u nogometu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.