Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA ULJANIK

Cerovac o uhićenjima: 'Trebalo je puno prije reagirati jer onda danas ne bi bili vani'

Cerovac
Foto: Snježana Bičak
1/2
26.03.2019.
u 16:15

'Pa evo danas smo izašli na ulice i pokazati da nas ima, da smo se spremni još uvijek boriti za Uljanik i nadamo se da je poruka došla do onih koji bi trebali danas odlučivati'

Boris Cerovac, predsjednik štrajkaškog odbora Uljanika, novinarima je dao izjavu vezano za uhićenja u Uljaniku. 

-Nismo očekivali da će baš ovako krenuti ovaj dan. Propustili smo jednu intervenciju policijskog vozila i nismo uopće naslutili da idemo u tom smjeru. Kada uopće razgovaramo da li je ovo trebalo doći: da, trebalo je, a netko bi rekao napokon! Sada kad pogledamo, ove se godine događalo jako puno loših, tužnih pojava koje stvarno nikada prije nisu bile prisutne. Upravo iz tog razloga, trebalo je puno prije reagirati jer onda danas mi radnici ne bi bili ovdje vani. Međutim, bolje ikada nego nikada. Kakva bi to bila poruka budućim naraštajima da nitko ne odgovara za ono što je bilo u Uljaniku?

Ja neću govoriti tko je što uradio, za to postoji institucija, iako je to već otrcana teza, ali neka institucije sada odrade svoje, pa se nadam da će netko i odgovarati za ovo što je radio do sada. Što je nama dalje raditi? Pa evo danas smo izašli na ulice i pokazati da nas ima, da smo se spremni još uvijek boriti za Uljanik i nadamo se da je poruka došla do onih koji bi trebali danas odlučivati. I ta odluka neka spasi Uljanik i 3. Maj. Neka se radnicima isplate zaostale plaće i da se krene u taj put programa restrukturiranja. Da li će se to tako dogoditi, ne znamo, pogotovo zato što ima puno pojedinaca koji rade kontra interesa Uljanika. Vrijeme će pokazati svoje, a ako i dođe do stečaja, mi smo spremni reagirati i pokazati da još uvijek postojimo- kazao je Cerovac.

>>Cerovac o uhićenjima

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:21 26.03.2019.

Sjećam se kad je Radolović kupovao drago kamenje ženi jednog ministra kad bi dolazili u Uljanik.Uvijek poštene uprave bile...

RP
rpzagreb
16:53 26.03.2019.

Pitanje je zašto su čekali do sada???

Avatar Untouchable
Untouchable
16:38 26.03.2019.

sudjenje preselit u Osijek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije