Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Centar za poduku za urušavanje stropa krivi izvođača radova

Centar za poduku Međunarodne dječje sobe
Marko Prpić/VLM
20.09.2009.
u 22:38

– Otkako se bavim ovim poslom, inspekcija mi nije dolazila u provjeru i mislim da bi trebali posjetiti neke druge institucije koje posluju mimo zakona – kazala je Helena Morović.

Centar za poduku Međunarodne dječje sobe u Novoj vesi 48, u kojem se u petak urušio strop na šest kvadrata, u ponedjeljak neće raditi. U urušavanju lakše su ozlijeđena leđa odgojiteljici, a petero je djece na vrijeme izišlo iz prostorije.

Vlasnica Međunarodne dječje sobe Helena Morović rekla nam je danas da će se djeca u centar vratiti nakon dogovora s roditeljima. Ona smatra da bi odgovornost za nesreću trebao snositi izvođač radova koji je prije mjesec dana obnavljao prizemlje zgrade u Novoj vesi 48, sagrađenoj prije 25 godina.

– Otkako se bavim ovim poslom, inspekcija mi nije dolazila u provjeru i mislim da bi trebali posjetiti neke druge institucije koje posluju mimo zakona – kazala je Helena Morović. Dodaje kako se ne boji inspekcije jer ima sve potrebne dokumente u skladu s propisima.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:09 21.09.2009.

Centar za poduku,,,,, (ZAREZ)za urušavanje ......Ovako čitam naslov i u prvi mah se pitam kakav je to novi \"Centar za obuku za urušavanje stropa\"!

Avatar Lajka
Lajka
12:47 24.09.2009.

Ma kome ta žena priča bajke? Djeca su bila u prostoru za vrijeme pada stropa, a odgajateljica je skoro svaki dan na traumi. Recite joj neka pokaže snimku koju su zabilježile nadzorne kamere vrtića putem kojih roditelji svaki dan mogu nadzirati djecu na internetu. Naravno, ako sporna snimka smije ugledati svjetlo dana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije