Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA PAGU
Povratak na članak

Zašto je centar odustao od djece? 'Trebali su ih oduzeti, no povukli su zahtjev'

Mališani su ostali kod Josipa Rođaka jer je centar iznenada povukao zahtjev za izdvajanjem djece.

Komentari 20

TO
Tomisl
13:07 04.03.2019.

I da su iz centra rijesili oduzet im djecu prije tragedije ,opet bi bilo komentara kao; nije u redu , djeci je naj bolje kod roditelja ,neodgovorno ponasajne institucija i slicno.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:49 04.03.2019.

Bez obzira na izvlačenje i ovo i ono...Odgovornost mora postojati i zakonska i kaznena.Ovo treba biti opomena ludima u svim sustavima državne uprave, da se za loše posljedice zbog propusta u sustavu mora odgovarati i zatvorskom kaznom.

VL
TO
Toni66
18:28 04.03.2019.

Glasnogovornik suda: Djecu su trebali oduzeti, no Centar je povukao zahtjev, Koliko puta je trebao sud pravo muški presuditi a nije koliko puta je puštao kriminalce na slobodu a nisu trebali . Koliko puta su nepravedno ljudi osuđeni nitko ii ne pita jedan Paravinja dobije 40 godina za djevojku ubijenu drugi smo 7 ili 12 godina Meksikanka odrezane glave samo 15 godina . Nije li to odluka suda i gotovo. Centar je u tome momentu tako vidio slučaj i odlučio . Nije pametno pijancima i vucibatinama oduzimati po 4 ili 6 djece i onda da ih mi porezni obveznici uzdržavamo oblačimo školujemo i njegujemo bez roditelja ...

VL
DO
doktorica
12:39 04.03.2019.

obranaški stav ,a mogli su i oni i policija ,samo da su išli nateren,umjesto da sjede po kancelarijama i piju kave.

VL
DO
doktorica
13:20 04.03.2019.

nije istina da se nije moglo prevenirati,da je soc. služba vršila nadzor,da su reagirali na upozorenja,da su ušli u stan i vidjeli kako ta obitelj živi,da su pratili odnos roditelja prema djeci,moglo se spriječiti tragediju.Ako obitelj sa 4 djece nije imala stan,posao,dovoljno skrbi,onda je to trebao biti alarm za nadležne institucije.Ako je obitelj neadekvatna ?! za odgoj te djece(izraz ministrice )onda je nešto trebalo poduzeti na vrijeme.Kako to da sada znadu da je neadekvatna obitelj a ranije nisu kao znali.

VL
DO
Dolinski
12:50 04.03.2019.

U načelu se slažem s time da ovakav suludi čin nije moguće predvidjeti. Jeli se u konkretnom slučaju možda moglo nešto drugačije napraviti o tome se može raspravljati

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:37 04.03.2019.

Mogu razumjeti da djelatnici centra pogriješe, ali da netko od tih "stručnjaka" ili "stručni tim" daje ocu informacije o tome što je najstarije dijete govorilo i crtalo tijekom vještačenja, nakon čega dijete trpi torturu... E tog "stručnjaka" ili "stručni tim" treba raskrinkati, oduzeti licencu i doživotno zabraniti rad u struci.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
10:24 05.03.2019.

ova događaj je dobrodošao nekim od 300 uhljeba koje će ministrica sad zaposliti na preventivi

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:57 04.03.2019.

cijeli taj sustav je močvara..treba ga isušiti i postaviti na zdrave noge..

VL
TA
Tarantula
15:07 04.03.2019.

Nakon ovoga nečasnog i odvratnog čina, čovjek je otišao u Crkvu i ispovjedio se, Bog i katolička Crkva su mu oprostili, za njih on je slobodan čovjek!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.