Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Čemu se zamarati vlastitom poviješću kada imamo 'Igre prijestolja'?

U svojem smo podaničkom odnosu prema strancima spremni zaboraviti na dubrovačku višestoljetnu povijest, i brendirati Dubrovnik uglavnom uz pomoć jedne američke 
TV serije

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
14:18 16.05.2014.

Mi imamo kulturni bastinu o kojoj nove generacije nista ne znaju, a Ameri su od zatvora (Alkatraz) napravili "turisticku atrakciju". Jadna zemljo tko po tebi gazi.

VL
NE
Neutralac
16:27 16.05.2014.

to su "hrvatska posla"... ne valja kad turisti dolaze, ne valja kad ne dolaze... ne valja kad nam stranci dizu "rejting" s nekom serijom... pa kad sami ne znamo ..sto je tu onda lose.... glupost

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:50 16.05.2014.

ufff...koja prekrasna jezera, da je to u Italiji već bi tu bile niknule vile sa svih strana

VL
HE
hellen3353
13:30 16.05.2014.

Neka se snima, ima se sta i smimati! I prije se je snimalo. Bolje da se snima s glumcima, nego sa istinitim ljudima. Naravno bude se i parica koja ostavila nasem dragom i hrabrom narodi Hrvatskom!

VL
VV
Vrazje Vjestice
12:47 16.05.2014.

pa što bi sad trebalo,zabraniti snimanje, zato da bi mi,eto uzvišeni, čuvali svoju povijest,zatvorenu u mračne kutke starih knjižnica i rezervirali je samo za malobrojnu intelektualnu elitu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.