Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrebna dodatna istraživanja
Povratak na članak

Čelnik WHO-a: Dugoročne posljedice koronavirusa na zdravlje još nisu poznate

Znamo da se djeca i adolescenti mogu zaraziti i da mogu zaraziti druge. Znamo i da ovaj virus može biti smrtonosan za djecu, no i da ona obično obolijevaju od blažeg oblika bolesti, tvrdi Ghebreyesus

Komentari 3

AA
aabbcc
13:36 16.09.2020.

Dugoročne posljedice: _Ovi sa virusom pozitivni imati ce duzi zivotni vijek jer umiru sa oko 85-95 god. starosti a ovi negativni ce imati nesto kraci zivotni vijek jer umiru u prosjeku ranije.

VL
DU
Deleted user
10:05 16.09.2020.

Nemaju pojma ali to vrlo elokventno iznose!!!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:28 16.09.2020.

Čelnik WHO-a: Dugoročne posljedice koronavirusa na zdravlje još nisu poznate ali je poznato da bolest domoljubne hendikepiranosti donosi posljedice u vidu osuđenih haških robijaša za ratne zločine, gnjevnih kopača po kontejnerima koji viruju da su svoji na svome i jadnihh polupismenih građana koji domoljubno nedaju ni milimetra onoga što nije njihovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.