Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava studentice

Čelnik matuljskog HDZ-a D. Kalčić osumnjičen za bludne radnje

autotrolej01
Goran Kovačić/PIXSELL
24.05.2010.
u 17:00

Djevojka je političara zbog pipkanja po grudima u prigradskom autobusu, za koje tvrdi da nije bilo slučajno, pljusnula, a on joj je uzvratio.

Do Općinskoga državnog odvjetništva u Rijeci, rekla je zamjenica općinske državne odvjetnice i glasnogovornica Barbara Volf Volčanšek, još nije stigla kaznena prijava policije protiv 34-godišnjeg Davora Kalčića, predsjednika matuljskoga HDZ-a. Policija, potvrđeno je iz PU primorsko-goranske, Kalčića sumnjiči za bludne radnje. Prošli tjedan Kalčića je policiji prijavila mlada Riječanka Aleksandra Milanović zbog incidenta u autobusu – hvatanja za grudi zbog čega ga je pljusnula, a kada su izašli iz autobusa, on joj je na stanici “vratio” pljusnuvši je – koji se u utorak dogodio tijekom vožnje iz Matulja prema Rijeci. Nakon prijave policija je brzo napravila svoj dio posla i sada je na potezu Državno odvjetništvo.

I stranka će ga kazniti

Kad je riječ o bludnim radnjama, ocijeni li Odvjetništvo da su sumnje opravdane, ide se u skraćeni postupak, odmah s optužnim prijedlogom u kojemu je predložena i sankcija, a moguća je kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. No, valja očekivati da će Kalčića, predsjednika matuljskog HDZ-a, već i zbog kaznene prijave te činjenice da je priča “pukla” u javnosti, i stranka kazniti na neki način. U HDZ-u kažu da su o svemu doznali iz medija te da žele ništa govoriti dok ne dobiju potpunu informaciju. No, ako su navodi istiniti, mogu se očekivati određene sankcije.

– Apsolutno osuđujemo takav čin, sigurno je da će Predsjedništvo županijskoga HDZ-a, kad budemo imali potpune informacije o događaju, poduzeti mjere – rekao je glasnogovornik Nikša Grabovac.

Namjera ili nesporazum

Dok djevojka tvrdi da posljednji incident nije bio prvi i nije slučajan te da ju je isti muškarac već više puta, a prvi put prije dvije godine, uhvatio za grudi, nakon čega ga je počela izbjegavati, Kalčić posljednji događaj naziva nesporazumom. Objašnjava da za vožnje u autobusu meditira te da nije siguran što se dogodilo. On se, kaže, kada autobus zakoči, uvijek uhvati rukom sa strane. Ne opovrgava da je djevojku pljusnuo nakon što ga je ona, tvrdi, nastavila napadati kad joj je na stanici pokušao objasniti o čemu je riječ. 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
panco2
19:39 24.05.2010.

-ma čim je čim je iz HDZ-e garantirano je nevin

RI
rina
11:21 25.05.2010.

Meditiranje? Nesporazum?Nezna gdje je stavio saku? HA,HA,HA,HAAAAaaaa \"GLUPAN\"

NA
Najezda
15:30 25.05.2010.

Ne zna gdje je stavio ruku? Tako mnogi stave ruku na kasu gdje je lova, zdipe je a da nisu niti svjesni toga. Da li se poslije čude tomu kako su postali bogati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije