Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brdo-Brijuni
Povratak na članak

Čelnici kažu da zemlje jugoistoka Europe trebaju preuzeti odgovornost na putu prema EU-u

Predsjednik Europskog vijeća zahvalio je hrvatskoj predsjednici i Pahoru na njihovom osobnom doprinosu u Procesu.

Komentari 8

KA
KaraMarko
08:27 28.04.2018.

Nemoze Cokolinda bez Vucka pored sebe...pa ni na slici... ❤

VL
HI
Hik
06:56 28.04.2018.

Evo kaj je vucic izjavil: "Rekao sam da su svi naučili da govore istu priču - želimo i volimo Evropu i NATO, a ja sam rekao - super vi volite NATO, mi ne želimo da pristupimo, ali svi su naučili da govoroe što svi vole da čuje. Kao mi jedni drugima pomažemo na evropskom putu. Ko je kome pomogao na evropskom putu. Mogu da navedem ne znam koga sve ko je drugog saplitao, podmetnuo nogu", rekao je i dodao da je govorio istinu i da treba prekinuti da se pravimo da ne znamo istinu. Treba reći kako stvari zaista stoje, a ne da se pravimo ludi i ulepšavami. Zakaj se uopce on i poziva i zakaj mu daju govoriti? On bu prvi trebal bit persona non grata.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
22:53 27.04.2018.

Ova plavusa na slici ima leda ko Tyson.

VL
DU
Deleted user
12:51 30.04.2018.

Balkan.....odgovornost....Hm

VL
TO
Toni70
22:22 27.04.2018.

Čelnici kažu da zemlje jugoistoka Europe trebaju preuzeti odgovornost na putu prema EU-u Tko su čelnici ? dali je Hrvatska birala nekada ćelnika ? Jeli i Tito bio Čelnik i dali su čelnici Dodig i Vućić i Cerar ili Pahoror ? tko su ti visoki čenici ? Gdje je granica točno Jugo istok Europe ? Tko zna tko je sjevrozapad Europe i doke se proteže . Tko zna granicu ? Ovdje u Balkaniji moraš biti jako naobražen da uobražene znalce razumiješ kad se geografski razbacuju sa politikom Čelničenja .. Što to tko to nama tako divani o balkanskim čelnicima . Nekad Tito a sad nejgovi raštrkani potomci. čelnici . čelnik je predsjednik ili čelnik je premijer na primjer ili su zajedno tek čelnici -množina ili čelnikinje žene ili čelnjakinje ako su iz Srbije ako se prizna i predsjednicu dali ona preuzima "odgovornost" ili Premijer više kome se to prepiše tko je čelnikiji ili čeličiji ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.