Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička izjava
Povratak na članak

Čelnici EU-a: Teroristi su postigli suprotan učinak od onoga što su htjeli

Svi mi Europljani sjećat ćemo se 13. studenoga 2015. godine kao dana europske žalosti", dodaju europski čelnici.

Komentari 19

ML
Mlakar
20:56 14.11.2015.

hm ..aha . mozda da aplauzom pozdrave koncert ?!

VL
BU
Bulaba
20:15 14.11.2015.

Ne brinite braćo europejci, šalje Ostoja novu turu. Odmorenu, okupanu, s previjenim žuljevima, nahranjenu, napojenu.

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
21:01 14.11.2015.

Postigli su upravo ono sto su htjeli. Pokazali su da mogu pokoriti eu bez da se itko usudi usprotiviti tome zbog straha da ne bude prozvan nacionalistom, ultra-desnicarem, mrziteljem, politicki nekorektnim, anti humanistom, rasistom pa i nacistom. "Stoga, narodi eu, dajte im svoje kuce, kceri i zene. Jer ako necete, vi ste mrzitelji." - ovo je ironija naravno, jao si ga nama sa ovakvim vodjama.

VL
Avatar commentator
commentator
21:06 14.11.2015.

Ti čelnici uvijek daju te šablonske izjave u tim prigodama.

VL
SI
sisu
23:29 14.11.2015.

Ne mogu se sjetiti da su ovako kukali kad su Srbi klali na Ovčari. Ovo je stvar Francuske. Francuska je kukala da je porobljena od strane Njemačke a istodobno su bili porobljivači desetine planete. U Vijetnamu su ubijali da zadrže vlast, u Alžiru desetljećima primjenjivali naučeno od SS-a i Gestapoa, Libiju napali ni krivu ni dužnu i skrivili kaos. Borba je došla i do njihovih žena i djece. JBG, rat je pakao.

VL
Avatar pozor
pozor
20:23 14.11.2015.

Dosta je bilo rjeci ,treba preci na djela.Svakog ekstremista bez obzira da li je ucinio nesto ili misli tek ucinit treba u zatvor ili deportirat bez obzira ima li drzavljanstvo ili nema

VL
AA
aabbcc
22:20 14.11.2015.

Vjerovatno su htjeli pokazati Čelnicima EU-a kakvu demokratiju su dobili pa učinak suprotan .

VL
ML
Mlakar
20:55 14.11.2015.

hm ..aha . mozda da aplauzom pozdrava koncert ?!

VL
VI
VisAVis2
00:10 15.11.2015.

Ma kakav su to oni učinak htjeli postići ubijanjem naših građana! Postigli su upravo onaj efekat koji su htjeli! Dokazali su da mogu i hoće! Dokazali su da nisu svi dezerteri koji prolaze tkzv. Balkanskom rutom! Dokazali su da Francuska herojski ih tuče iz zraka bombama i raketama sa dva i više kilometara, a da oni tuku Francusku usred njihove metropole, po ulicama, trgovima, oči u oči! Dokazali su da su njihovi borci fanatični vojnici koji ne prezaju od sigurne smrti (dok hrabri francuski i nato borci neće ići na intervenciju, ako ih ujutro ne dočeka nescaffe na stolu za razbuđivanje, potom sva sila tehnike, tenkovi, avijacija, mornarica, podmornice itd itd! Eto to su dokazali, a najvažnije što su dokazali to je da se njihovi aktivisti ne moraju vozikat busines klasom sa pusičkom, već se lako infiltriraju među hrpe dezertera, kojima ne poada napamet izdati ih migracionim vlastima (ostoji rankoviću)!

VL
EN
enaenesena
00:22 15.11.2015.

zao mi nevinih LJUDI iako danas nije niko nevin ssem djece ali onolike masakre po libiji pa francuska u iraku unistili im zivote pokrali sve pa sta su oni ocekivali -cvijece-eu je fasisticka tvorevina i npr francuzi misle kao nacististi da jedan njihov vrijedi ko 1000 (koje su pobili sa fasistima amerima) iracana ili ostalih sa bl.istoka-mislim da je ovo tek pocetak krvne osvete

VL
OK
okus
11:35 15.11.2015.

Postigli su upravo to sto su htjeli. Žedni i gladni su. Kršćanske krvi. Zahvaljujući vama i takvima nestat ćemo s lica zemlje. Vas čeka pakao. Nas neće. Mi imamo pameti ali nas vi ne želite niti čuti, kamo li zaštititi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.