Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: VINKO FILIPOVIĆ
Povratak na članak

Čelni čovjek NCVVO-a: 'Mijenjamo ispite državne mature, više neće biti glavnog problema koji muči učenike'

Nacionalni ispiti početak su puta kojim će se broj odlikaša svesti u normalne okvire

Komentari 12

RA
radijatori
13:16 10.08.2021.

"Nacionalni ispiti"? Koja glupost. Jednostavno, treba vratiti prijemne ispite za srednje škole i fakultete i onda neće biti ovog nakaradnog ganjanja ocjena, odnosno pritiska roditelja za ocjene tatinim i maminim sinovima i kćerima na već do krajnjih granica od njih izluđene nastavnike. Ovime samo odgajate đake u debile i laktaroše.

VL
TO
tomislav10
13:04 10.08.2021.

Ti koji ne znaš ko ti je najbolji maturant!

VL
DU
Deleted user
13:00 10.08.2021.

Ucenike najvise muci u koju ce drzavu pobjeci kad zavrse skolovanje u HR

VL
MU
Mufljuz
13:51 10.08.2021.

Vrlo jednostavan recept. Izbaciti eseje, matematiku, hrvatski jezik i povećavati postotak uspješnosti svake godine na taj način. To što IQ nacije pada kao ja na klizalištu iz godine u godinu...bitan je broj na papiru. Postotak. To je kao kad gledate masterchef. Cijelu sezonu chefovi drobe kako ne valja, a na kraju svi finalisti masterchefovi. Tako i naša djeca. Da svi odjedanput postanu genijalci nitko ne bi bio genijalac, a ovi predsjednici raznoraznih agencija ne mogu ni među debilima biti genijalci.

VL
ĐU
Đueo
14:32 10.08.2021.

Po milijun i prvi put: Državna matura je uvedena samo zato da bi se privatnim školama dao legimitet! Sve ostalo je glupost i laž.

VL
SE
Serđo23
14:00 10.08.2021.

Tako da po volji zapada !Odgojit čipirane glupe idijote da mogu sa njima manipulirat kako god žele !

VL
MA
Matrix5
13:20 11.08.2021.

Nevalja nam sustav skolovanja al nista se nece promjenit na bolje .Ucenici postaju statisticki brojevi,nemaju vremena za nist osim za suludo bubanje nepotrebnih podataka.Ocito zbrke,,nedorecenosti,stres,frustracije ucenika i roditelja nekom idu u prilog.

VL
MU
Mudrostisol
08:21 11.08.2021.

Obrisan komentar znači da je sadržaj istinit. Ulovila se "strucnjakinja" na spin. Hahaha. Dijelili bodove šakom i kapom i kao nije to ništa. Amaterizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.