Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajni dokumenti
Povratak na članak

Čelična lady zbog štrajka htjela dići vojsku na rudare

Opsjednuta - U jednoj je godini kod frizerke bila čak 188 puta i pet dana uzastopno

Komentari 2

XA
xaron
19:09 07.01.2014.

Nju Britanci smatraju najboljim premijerom u 20 stoljeću. Njena opsesija su bili sindikati koje je htjela uništiti po svaku cijenu. U tome je uspjela, ali po cijenu propasti britanske proizvodne industrije. Kako kažu : sa prljavom vodom izbacila je i i dijete koje je kupala. Sada nakon toliko godina Cameron pokušava obnoviti industrijsku proizvodnju koju je ona tako uspješno uništila, ali za sada sa jako malo uspjeha.

VL
NE
neboiznadzagreba
15:26 07.01.2014.

"Tajni dokumenti koji izgube taj status" pokazuju svu bijedu politike i onih koji ju vode. Koliko bi ta bijeda bila veća, kad većina tih tajnih dokumenata ne bi bila na vrijeme pročešljana i sklonjena , nitko nikada neće znati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.