Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI KOLAPS

Čekali 12 sati u kolonama: Evo što je uzrokovalo kaos na granici Srbije i Hrvatske

Granica BiH
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
27.12.2016.
u 10:20

Sve zbog jedne potvrde...

Razlog jučerašnjem kolaps na granici Hrvatske i Srbije mogla bi biti bizarna birokratska greška, saznaje Blic

Naime, svi oni koji su se jučer zatekli na prijelazu granice iz Hrvatske u Srbiju zatekli su se u kilometarskim kolonama u kojima su putnici čekali i do 12 sati da napokon prijeđu u drugu državu!

Čini se kako je zastoj bio uzrokovan velikim brojem Albanskih državljana s Kosova koji su zbog božićnih praznika preko Srbije krenuli za Kosovo. Oni nemaju potrebne dokumente za ulazak u Srbiju, već samo dokumente izdane za Kosovo pa su na granici morali izvaditi drugu, posebnu potvrdu, što je iziskivalo puno vremena.

>> Republika Srpska s 27.000 eura financira obnovu četiriju katoličkih crkava

Komentara 9

KA
Kadjar
19:16 27.12.2016.

Državljani Srbije sa Kosova????! Koji crni humor, ovi Srbi su se totalno rastali sa zdravom pameću!!

Avatar oliver 7
oliver 7
15:59 27.12.2016.

A sto mi Hrvati cekamo po nekoliko sati kroz Neum za ulazak iz Hrvstske u Hrvatsku

Avatar Knez_Pavle
Knez_Pavle
11:57 27.12.2016.

Da su albanski državljani, ne bi bilo problema jer sa albanskim pasošem ne treba viza za ulazak u Srbiju, i obratno. Problem je što su to državljani Srbije sa Kosova koji nisu imali validna dokumenta države Srbije, koja, kao štoo znamo, nije priznala nezavisnost Kosova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije