Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošlica...

Čekaju nas i žele nam dobrodošlicu u EU. Pogledajte kako!

Plakat dobrodošlice Hrvatskoj u EU (1)
Foto: Tomislav Krasnec
1/5
03.06.2013.
u 13:25

Hrvatski grb i europske žute zvjezdice prikazani su na vrhu plakata na kojima je velikim brojkama istaknut datum ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije.

Veliki plakat s riječima dobrodošlice Hrvatskoj osvanuo je na zgradi Berlaymont u Bruxellesu, na trinaestokatnici u kojoj se nalazi sjedište Europske komisije.

Hrvatski grb i europske žute zvjezdice prikazani su na vrhu plakata na kojima je velikim brojkama istaknut datum ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Bočna strana zgrade koja gleda na vrlo prometni Schumanov trg uvijek je rezervirana za službene propagandne i motivacijske poruke Europske komisije.

Tako je prije dobrodošlice Hrvatskoj na tom mjestu, među ostalim porukama, bila istaknuta i čestitka povodom dodjele Nobelove nagrade Europskoj uniji.

>>Izbjeglice iz Hrvatske od 1. srpnja građani su Europske unije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije