Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNOVNA UDARNA MOĆ

Čeka li nas uskoro susret najmodernijih zapadnih i ruskih tenkova

23.01.2023.
u 06:39

Kad su Abrams i Leopard 2 u pitanju, ono što stvara razliku je njegova odlična zaštita, i pasivna i aktivna. Oni su po tome najbolji svjetski tenkovi

Komentara 38

ZP
zeljko.posaric.9
08:23 23.01.2023.

Neće doći do sukoba najmodernijih tenkova jer Ameri i Britanci ne daju tenkove Ukraincima .

Avatar nekakav
nekakav
08:11 23.01.2023.

moderni zapadni tenkovi, superiorni ruskima... to ste negdje vidjeli, u direktnom sukobu, tu veliku prednost? sve što će nato poslati ukrajini je 40 godina iza prosječnih izraelskih tenkova koje su 2006-e poslali na hezbolah u južnom libanonu, i pretrpjeli strašne gubitke, pa se na kraju povukli kompletno, sa takvim osjećajem srama, a prije svega spoznaje o nemoći da ubuduće zadrže okupirane teritorije. ako su hezbolahovi borci u adidas natikačama i starim ruskim ručnim protuoklopnim sredstvima, ali i novijima, izraelce uništavali prije 15 godina, nije valjda da se nešto u ovoj tehnologiji tako jako promijenilo da bi sad rusi bili u strahu od 25 tenkova iz nato pakta, godina proizvodnje 1978-a?!!

Avatar Cantor
Cantor
07:49 23.01.2023.

To je nemoguće jer su Rusi ostali bez tenkova, municije, raketa i aviona još u Ožujku prošle godine. A Njemci su svoju vojsku uništili sami velikim zalaganjem Uršule koja je onda bila ministrica obrane. Tako da nas čeka sraz toljagama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?