Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na murteru

Čeh doživio infarkt prilikom urona pa preminuo na putu do bolnice

hitna
Filip Brala/Pixsell
05.04.2012.
u 18:06

Iako su ga instruktori ronjenja odmah izvukli iz mora na brodicu i pristupili reanimaciji, a policijsko plovilo \'\'Sv. Jakov\'\' prevezlo do obale odakle je upućen u šibensku bolnicu, unesrećenom roniocu nije bilo spasa

Češki državljanin D.M. (39) preminuo je u vozilu hitne pomoći nakon što je prethodno, oko 13.40 sati doživio infarkt prilikom pripreme za uron kod otočića Kukuljari u murterskom arhipelagu, obavijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Iako su ga instruktori ronjenja odmah izvukli iz mora na brodicu i pristupili reanimaciji, a policijsko plovilo ''Sv. Jakov'' prevezlo do obale odakle je upućen u šibensku bolnicu, unesrećenom roniocu nije bilo spasa.

 

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
18:23 05.04.2012.

SVI Cesi su ludi za ronjenjem. Zasto ?

H0
Hajduk_058
18:40 05.04.2012.

Žao mi je mladića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije