Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme odricanja

Čega se u korizmi odriču saborski zastupnici?

kolaž
Foto: Pixsell
19.02.2015.
u 21:16

Neki se odriču suhomesnatih proizvoda, a neki cigareta

Saborski zastupnici odriču se štetnih navika, a neke korizma potiče na analizu protekle godine. Neki se odriču suhomesnatih proizvoda, a neki cigareta. U nastavku provjerite bez čega će zastupnici živjeti sljedećih 40 dana.

Domagoj Hajduković

Ne samo duhovno, već i tjelesno čišćenje

SDP-ov Domagoj Hajduković korizmu vidi kao vrijeme duhovnog i tjelesnog čišćenja.– U korizmi se uvijek odreknem nekog poroka, lani sam se odrekao slatkog. Kao Slavonac ove godine odričem se onog nama najslađeg, suhomesnatih proizvoda – kaže Hajduković.

Jasen Mesić

Odričem se spavanja, beba stiže kući

HDZ-ov saborski zastupnik Jasen Mesić, koji se prošle godine oženio za svoju Barbaru, a na Valentinovo postao ponosni otac dječaka, uz osmijeh nam kaže da se odriče spavanja jer njegovo novorođenče uskoro dolazi kući iz rodilišta.

Stjepo Bartulica

Pomoći bližnjemu, a ne odreći se coca-cole

Smisao korizme je duhovan. U tom smislu ljudi trebaju izaći iz svakodnevnog komoditeta i žrtvovati se za druge. Radimo to iz ljubavi i pripremamo se duhovno za Uskrs. To više znači pomagati bližnjemu nego odreći se coca-cole. Najlakše se odreći čokolade, nekome je teže bez cigarete, ali za takvu vrstu odricanja ne trebamo korizmu.

Šimo Đurđević

Prestanak pušenja korizmeno odricanje

HDZ-ov Šimo Đurđević prije desetak dana prestao je pušiti pa i to vidi kao korizmeno odricanje.– Kako iz zdravstvenih razloga tako i zbog korizme. A mogao bi se odreći i slavonskih, suhomesnatih žestokih proizvoda – kulen, šunka, slanina, sir. Vidjet ćemo kako će proći – tvrdi on.

Boro Grubišić

Analiza protekle godine

Korizma bi nas trebala učiniti boljim - da se ne odričemo čokolade zato što ona deblja, već zato da novac kojeg nismo potrošili na čokoladu damo onome kome treba. No, čini mi se da je korizma u nas postala pomodarstvo i zbog toga mi je jako žao - kaže psihologinja.

>> Mnogi se za korizmu odriču pušenja. A čega ćete se vi odreći?

Komentara 9

GO
google385
21:39 19.02.2015.

za hrvatske gradane bi najbolje bilo da se neki saborski zastupnici odreknu mandata jer ne dolaze na sjednice niti su korisni narodu.cast nekima

DU
Deleted user
23:06 19.02.2015.

Obzirom na svjetonazorski i nacionalni sastav Sabora, podosta ih niti ne zna kaj je to Korizma.

CA
capto a parva
21:37 19.02.2015.

... učiniču dobro djelo ... neču komentirati VL u vrijeme korizme ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije