Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Čedi Maletiću presudila Kukuriku diktatura mediokriteta

U državnim institucijama i tvrtkama gdje stranke kadroviraju na snazi je upravo takav sustav, a jedini je cilj zapošljavanjem slabih učiniti sebe jakim

Komentari 3

DU
Deleted user
12:27 07.06.2014.

Isvrstan članak, baš je tako kako piše, tako se stvari odvijaju u državnim poduzećima i upravi, zato nam je tako kako je.

VL
ST
starwars
13:22 07.06.2014.

Svaka čast na komentaru - sve potpisujem, možda nam i treba tako kad premijer 3 sata dnevno radi, a po državi kadrovira njegov privatni DJ Tedeschi

VL
DU
Deleted user
13:16 07.06.2014.

Marko je dobar novinar , ne znam zašto je površno analizirao Č.M. ? Istina naveo image krivca, kao viceguverner HNB-a zadužeog za kontroling, ali nije odgovarao za sve propuste i kolaps Riječke banke i famoznog brokera Nodila. Samo je odstupioo i nikom ništa?! Odlazi u privatnu Imex banku iz koje je najuren, svjesno prešućeno ?! Onda ga Šuker postavlja u HPB, ikao je točno da je Liničev čovjek, ali svi su oni interesno uvezani. U njoj ništa nije organizacijski poduzeo, ponavljam ništa, osim friziranja bilance računa i dobiti, banka je neiskorišten potencijal s poštanskim uredima diljem RH, (p)ostala kula od papira koju nitko ne želi preuzet. Ako govorimo o mediokritetima upravo je to Čedo M. (za takve uvijek ima mjesta, evo Šukera uskoro opet u igri)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.