Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET MOSKVI

Čečenski vođa snimkom iz bolnice odbacio nagađanja o bolesti: 'Živ sam i zdrav'

Head of the Chechen Republic Ramzan Kadyrov makes an address in Grozny
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
20.09.2023.
u 20:30

"Uopće mi nije jasno zašto bi se dizala galama čak i da jesam bolestan", ističe se u objavi na Telegram kanalu Ramzana Kadirova

Službeni Telegram kanal čečenskog vođe Ramzana Kadirova odbacio je nagađanja o njegovu lošem zdravlju. Naime, objavljen je video koji prikazuje Kadirova uz bolnički krevet čovjeka za kojeg se ističe da je "dragi ujak Magomed Abdulkhamidović Kadirov". Reuters napominje kako nije poznato kada je video snimljen. 

"Živ sam i zdrav. Uopće mi nije jasno zašto bi se dizala galama čak i da jesam bolestan", ističe se u objavi.  

Na upit o izvješćima u kojima se navodi da je 46-godišnjak liječen u moskovskoj bolnici, Kremlj je ovog tjedna rekao da nema informacija o toj temi. Glasnogovornici čečenskog čelnika nisu odgovarali na upite početkom tjedna.

Podsjetimo, predstavnik glavne obavještajne uprave ukrajinskog ministarstva obrane Andrei Jusov kazao je ranije da je Kadirov u "kritičnom stanju". Dodao je kako može potvrditi da je Kadirov "pretrpio još jedno ozbiljno pogoršanje zdravstvenog stanja te da je posljednjih dana vrlo loše". Ukrajinski mediji pisali su da je Kadirov navodno u komi.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 8

Avatar Sidewinder
Sidewinder
14:34 21.09.2023.

Odvratan ovaj lik, izdajica ičkerijskog naroda. Sudit ćemu kao zločincu Putinu.

SE
Serengeti
10:12 21.09.2023.

Čekam kada će lokalni urkofili početi uspoređivati uši i bradu Kadirova sa ove snimke i utvrditi da je na snimci zapravo Kadirov klon 🤣😂

SE
sedmica
14:41 21.09.2023.

U ovom sukobu taj lik ima nevaznu,rekao bi sporednu ulogu. Tipicno za bulevarsku stampu,opterecivati mozak ljudi sa propasti covjecanstva,to remek djelo jedog paranoidnog bolesnika koji je potpuno izgubio razum je mnogo bolnije nego javljati spektakularne vijesti o ovom ili onom trecerazrednom fanatiku kom bi bilo pametnije da muze brdsku kozu negdje u Kavkazu umjesto da se bavi sudbinom civilizacije. Takvi poput njega umisljaju si da su u najmanju ruku reinkarnacija Napoleona,a kao i njihov gazda u Kremlju nisu nista drugo nego povampirene duse koje nemajun nista zajednickog sa covjekom. Lako je biti dvonozac,da bi bio covjek treba koristiti razum cime nas je Bog nagradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije