Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje cajki

Ceca Ražnatović uskoro na sudu zbog 11 milijuna eura

\'ceca raznjatovic\'
.
16.07.2010.
u 20:21

Poznatu pjevačicu sumnjiči se da je kao nekadašnja predsjednica nogometnog kluba Obilić protupravno prisvajala dio novca od transfera 15 nogometaša u strane klubove i tako "zaradila" oko 11 milijuna eura.

Viši sud u Beogradu okončao je dopunu istrage protiv pjevačice Svetlane Ražnatović, koju se tereti za zloupotrebu službenog položaja pri prodaji nogometaša srbijanskog kluba Obilić. Sada je na potezu tužiteljstvo koje treba odlučiti hoće li podnijeti optužnicu.  Istraga  protiv  Ražnatović  počela je  2003. godine kada je uhićena u  velikoj policijskoj akciji Sablja. Ona je nakon dva mjeseca provedena u pritvoru puštena da se brani sa slobode.

Cecu Ražnatović sumnjiči se da je kao tadašnja predsjednica Obilića protupravno prisvajala dio novca od transfera 15 nogometaša u strane klubove te  tako pribavila oko 11 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 16

AC
^acide;
11:32 17.07.2010.

17.07.2010. u 09:03h rezonancija je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ma da , bitno je da su pesme tvog tupsona lirska umetnička dela, pogotovo one gde pominje kamenčine, koze i magarce , ti za bolje i neznaš !

Avatar punkufer
punkufer
14:28 17.07.2010.

Nemoguće! Pa ne bi ona nikad... Ona je poštena ucviljena udovica srpskog junaka... ehm. kriminalca i ratnog zločinca/profitera kojega su ubili njegovi. Ali ona je poštena žena. Sto posto.

21
21Century
22:30 16.07.2010.

Idi vraže di te traže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije