Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI
Povratak na članak

CDU u slobodnom padu: Hitno moraju naći novog vođu stranke

Hamburg je pokazao da bi predugo razdoblje stranačkog “bezvlašća” moglo biti katastrofalno za rejting CDU-a.

Komentari 9

DU
Deleted user
11:09 25.02.2020.

To nema veze sa "razdobljem stranačkog bezvlašća”, nego sa time da je baba Merkel dovela sav taj šljam u Njemačku i na taj način dovela zemlju u tu katastrofu u kojoj se sada nalazi. I to je račun...

VL
Avatar southman
southman
11:26 25.02.2020.

Merkel je u zadnje dvije godine svoju politiku pomakla lijevije od SPD-a pa je rezultat i više nego očekivan. Sve će to doći na svoje mjesto izborom novog vodstva stranke.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
21:52 25.02.2020.

To je tek početak, danke merkel za posebne zasluge za uništavanje Njemačke i cijele Evrope, treba joj podignuti spomenik-u nekoj septičkoj jami

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.