Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neonacisitčka prošlost
Povratak na članak

CDU potresa skandal: U glavnoj stranci centra detektirani ekstremni desničari

Njemačka je vrlo osjetljiva na krajnje desničarske veze političara glavnih stranaka, a neki u tamošnjoj javnosti ističu da se vlasti moraju ozbiljnije baviti ekstremno desnim organizacijama

Komentari 5

LO
Lordess
22:21 19.12.2019.

Navodni islamski terorizam, Berlin je postao Harlem, pun je Arapskih bandi, Njemačka se polako pretvara u Germsnistan i to jedino može striček s brčićima spiječiti

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:13 19.12.2019.

Angela, a kaj je z onimi krajnje leve...kaj nebi i njih trebalo po istom postupku ???

VL
ŽE
Žegarni
20:18 20.12.2019.

U svakoj grupaciji ima nacista, cak i u ljevim. U nas posebno u jugoljevicara koji su ustvari uglavnom jugonacisti. Ipak, ovaj clanak je vise neko tuzikanje ljevicara kao eto vidi kako drugi imaju naciste a ja sam tako dobar i ja sam kao protiv.

VL
AA
aabbcc
23:14 20.12.2019.

Desne stranke treba zabraniti jer su korijen za izrastanje extremne desnice.

VL
Avatar tkozna
tkozna
22:16 19.12.2019.

Treba staviti podnaslov. Molimo odbjegle članove adezeja vratite se ako ne, ne glasate za Škoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.