Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umirovljeni diktator

Castro: Obama živi u svijetu fantazija i mogao bi napasti Iran

adidas
03.06.2010.
u 09:37

Bivši kubanski predsjednik također tvrdi da bi Washington mogao narediti i napad na Sjevernu Koreju.

Bivši kubanski predsjednik Fidel Castro tvrdi da bi nuklearni napad na Iran mogao pomoći američkom predsjedniku Baracku Obami da osvoji drugi mandat, te da bi SAD mogle napasti Sjevernu Koreju, prenosi AP.

U autorskom članku naslovljenom "Imperija i rat", koji su objavili kubanski državni mediji, Castro je napisao da je Obama "žrtva fantazija koje su u njegov um usadili zlonamjerni savjetnici".

Castro (83) se povukao iz javnog života u srpnju 2006., zbog zdravstvenih problema, a vlast je predao svom mlađem bratu Raulu.

Ključne riječi

Komentara 22

UK
Ugo Kajvez
10:24 03.06.2010.

Istinu je i rekao ......

LC
Le comte de Monte Cristo
10:59 03.06.2010.

Nece SAD napasti Iran, nego ce Izrael (Pa ce zidovi tako uvuc SAD u rat). I to vec krajem 7./pocetkom 8. mjeseca, prije nego sto Amerikanci predaju kontrolu zracnog prostora Iraka, Iracanima. (Izvor: Gosp. Ellsberg, koji je otkrio Watergateskandal). II onda laku noc, svijet.

OB
-obrisani-
23:27 03.06.2010.

Amerika napala Iran ili nekoga drugoga, sto je to cudno, cudno bi bilo da ne napadne u danasnje vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije