Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaslanstvo SAD-a:

Čast nam je biti na inauguraciji u ime predsjednika Obame

Grabar Kitarović i Sherwood Randall
Foto: HINA/POOL/Lana Slivar Dominic/PIXSELL
15.02.2015.
u 22:38

Iznimno nam je drago što smo radili s predsjednicom za vrijeme ranijih dužnosti, veleposlaničkog mjesta u Washingtonu te dužnosti u NATO-u, kazali su iz izaslanstva SAD-a koje je predvodila zamjenica tajnika za energetiku Elizabeth Sherwood-Randall.

Na predsjedničkoj inauguraciji Kolinde Grabar Kitarović bilo je i izaslanstvo SAD-a.

- Danas je u Hrvatskoj inaugurirana žena koja je predvodila angažman Hrvatske u zajednici naroda i partnerstvima koja se protežu s obje strane Atlantika. Iznimno nam je drago što smo radili s predsjednicom za vrijeme ranijih dužnosti, veleposlaničkog mjesta u Washingtonu te dužnosti u NATO-u. Hrvatska i SAD su bliski saveznici i partneri i čast nam je biti na inauguraciji u ime predsjednika Obame, kazali su iz izaslanstva SAD-a koje je predvodila zamjenica tajnika za energetiku Elizabeth Sherwood-Randall.

>> Kako je protekla svečana inauguracija Kolinde Grabar-Kitarović 

>> Vučić: Kolindu Grabar Kitarović sam pozvao u Beograd i mislim da će ona to prihvatiti

Komentara 16

19
1995josip
22:50 15.02.2015.

U SAD su svjesni da Hrvati sada imaju ozbiljnu predsjednicu ! Prošlih 15 godina dva lijeva predsjednika su glumili ili govorili jedno a radili drugo , Amerika je puna glumaca tako da im je bilo dosta glumatanja ova dva prošlaošla lijeva predsjednika .

OS
osica
23:16 15.02.2015.

Čekajte još da se Jadranka oglasi, ona zna engleski,

TT
tTony
23:15 15.02.2015.

i nama je cast imat ameriku za prijatelja to sto nekima smeta neka nabroje na prste ostale prijatelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije