Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo nazdravi

Čaša stvara prijateljstva na Facebooku, ali doslovno!

alkohol, piće, šank, piva, vino, pijanstvo, izlazak, party, provod (1)
Frank May/DPA/PIXSELL
30.04.2013.
u 12:00

Brazilski Budweiser kreirao `"Buddy cup" čašu s integriranim s Facebookom koja vas nakon nazdravljanja s nekima automatski sprijateljava Na Facebooku.

Svašta. Zamislite nakon pijane noći, probudite se, pogledate svoj Facebook profil, a kad ono stotinjak novih prijatelja. Otkud? Kako? Možda ste pili iz nove "pametne" Buweiser čaše.

Proizvođači piva izumili su čaše kojim kad nazdravite sklapate prijateljstva na Facebooku, piše Huffington post.

Brazilski Budweiser kreirao je "Buddy cup" čašu s integriranim s Facebookom koja vas nakon nazdravljanja s nekima automatski sprijateljava na Facebooku.

Problem ove domišljate, ili nedomišljate ideje, odlučite sami, je privatnost. Nakon nazdravljanja s nekim otvarate svoj Facebook profil u potpunosti. Loša ideja, ali kombinacija s alkoholom čini je još lošijom. Problem nastaje i što kod slučajnog sudaranja s nečijom čašom automatski postajete Facebook prijatelji.

Budweiser planira koristiti ove šalice na koncertima i festivalima. Sudaranja će biti... a i Facebook prijatelja.

>>Sud Facebooku naredio uklanjanje profila mrtve Brazilke

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije