Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašen u zadnji tren

Čarli je postao pravi veseljak, obožava maziti se i spavati na toplom krevetu

Čarli
Foto: Privatni album
1/7
09.03.2015.
u 20:04

Zaboravio je sve što mu se dogodilo i u privremenom domu čeka svoje ljude

Čarli nema još ni godinu dana, a spašen je u posljednji tren. U jednom od skloništa u kojem život traje 60 dana, a svaki novi dan broji se kao dobitak na lutriji, čekao je svoj kraj u boksu na otvorenom.

Nikad nije osjetio kako je kad imaš topli dom, kad imaš nekog tko te voli. Sve dok nisu došle njegove dobre vile, jedna koja ga je izvela iz boksa, a druga koja mu je otvorila vrata svog doma u Zagrebu.

- Kad je stigao bio je vidno preplašen, doslovno ukočen od straha, i strašno neuhranjen. Žudio je za dodirom tople ljudske ruke, mekani krevetić bio mu je potpuna nepoznanica, nije znao što se u njemu radi - kaže Čarlijeva čuvalica. Uz njezinu pažnju i ljubav Čarli se vrlo brzo oporavio. Zaboravio je sve što mu se dogodilo i postao zaigran i sretan pas. Obožava maziti se i spavati na krevetu. Idealan je i za obitelj s malom djecom, u stanu ne laje i dolazi na poziv. Slaže se i s ostalim psima.

Čarli je cijepljen i čipiran, upoznati ga možete u njegovom privremenom domu. Ostale informacije dat će vam aktivistice koje su Čarliju spasile život – Iskra, 091/792-9951 i Marija, 099/751-7033.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije