Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša tužiteljica

Carla del Ponte nije zadovoljna presudom Karadžiću: Morao je dobiti strožu kaznu

Carla del Ponte
Reuters/PIXSELL
24.03.2016.
u 23:43

- Nadam se da će Karadžić imati i više nego dovoljno vremena da u svojoj zatvorskoj ćeliji razmišlja o svim zločinima koje je počinio, i da zbog njih gorko zažali - kazala je.

Bivša glavna haška tužiteljica Carla del Ponte nije zadovoljna prvostupanjskom presudom od 40 godina zatvora ratnom političkom vođi bosanskih Srba Radovanu Karadžiću, piše Blic

- Mora se priznati da je pravda ipak zadovoljena. Iskreno se nadam da će Karadžić imati i više nego dovoljno vremena da u svojoj zatvorskoj ćeliji razmišlja o svim zločinima koje je počinio, i da zbog njih gorko zažali - kazala je del Ponte. 

No, dodala je da smatra da je Karadžić morao dobiti "stožu kaznu", odnosno doživotni zatvor, i to prije svega "zbog svih žrtava tih zločina i njihovih obitelji". 

>>'Članovi srpskih snaga namjeravali su uništiti Bošnjake u Srebrenici kao takve'

>>Karadžić će trunuti u zatvoru, ali njegova tvorevina će nastaviti živjeti

Komentara 22

GO
google385
23:58 24.03.2016.

Hrvatski narod nije zadovoljan Carlos de Ponte jer je sudila hrvatima koji su u Domovinskom ratu bili svoji ba svome I borili se za svoja on ji sta za svoju domovinu

BR
braveheart11
06:36 25.03.2016.

problem je u tome sto Karradzic pa i vecina Srba i dalje misli da je rat bio gradjanski. Oni ne postuju niciju povijest osim svoje za koju smatraju da je cista kao suza. kazu da je Karadzoc branio svoje.

CU
cungalunga
01:08 25.03.2016.

ni baba ni deda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije