Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sočno štivo

Carla Bruni nezasitni je ženski Don Juan

carla
Pixsell
13.09.2010.
u 21:00

Novinarka Belma Lahouri pune je dvije godine istraživala život prve dame Francuske, a sutra u Britaniji objavljuje knjigu punu škakljivih detalja.

Žderačica muškaraca, ambiciozna, proračunata žena golema seksualnog apetita koja i danas svoje nekadašnje ljubavnike dovodi na večere tijekom obiteljskog ljetovanja sa suprugom... Upravo je to opis Carle Bruni, prve dame Francuske, u neautoriziranoj biografiji koja će sutra biti objavljena u Velikoj Britaniji.

Detalje otkrili prijatelji

Bivša francuska novinarka Belma Lahouri, koja se već proslavila biografijom nogometnog asa Zinedinea Zidanea, dvije je godine istraživala prošlost današnje supruge Nicholasa Sarkozyja, intervjuirala njezine nekadašnje i današnje prijatelje i suradnike, a svoja je prilično šokantna otkrića puna sočnih detalja objedinila u knjizi “Carla, tajni život”.

– Nisam htjela biti pretjerano žestoka ili neugodna, no knjiga otkriva kakva je ona doista žena. Imidž Carle Bruni koji javnost poznaje posve je lažan – kaže B. Lahouri čije je izvatke iz knjige objavio i britanski list Times. Prema navodima iz autobiografije, bivša talijanska starleta, a današnja prva dama Elizejske palače, ženska je verzija Don Juana. Suprotno uvriježenu mišljenju, ona baš i ne pridaje previše pozornosti humanitarnom radu i zakladama koje vodi, a iznad svega uživa u druženjima sa svojim bivšim ljubavnicima. Navodno je čak i na obiteljsko ljetovanje u najmanje tri prilike dovodila svoje bivše partnere na večere na kojima je bio i njezin novi suprug.

– Otkako se vjenčao sa ženom koju su znanci zvali “žderačicom muškaraca”, Sarkozy se svakodnevno nosi s njezinim brojnim “prijateljima” među kojima su pjevači, filozofi, odvjetnici, novinari ili političari – kaže Lahouri.

Kako tvrdi, francuski su dužnosnici i prije njezine udaje za Sarkozyja 2008. znali za “škakljive” detalje iz njezine biografije pa su odlučili redizajnirati Carlin imidž u javnosti.

– Upozorila me je da će krenuti priče, da će na svjetlo dana isplivati njezin prošli život. Detalji nekih susreta, fotografije, Carla očekuje da će sve to kad-tad dospjeti na svjetlo dana. Zato smo joj kreirali novu sliku u javnosti, sliku primjerenu supruzi francuskoga predsjednika – izjavio je Lahourijevoj tijekom jednog intervjua predsjednički pomoćnik Pierre Charon.

Raskalašena u postelji

Prema tvrdnjama iz knjige, Carla ne samo da je prilično raskalašene seksualne prošlosti koju su obilježili i poznati ljubavnici poput Micka Jaggera ili Erica Claptona, nego je i svoj fantastičan izgled kreirala kod plastičnoga kirurga. Elizejska palača pokušala je zaustaviti tiskanje knjige, no bez ikakva uspjeha.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
22:39 13.09.2010.

Prije 7 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

OB
-obrisani-
01:21 14.09.2010.

Carla mi nikaj ni lepa ali ja ne bum oprostil Sarkoziju tak je mmmmmm

IS
isabella
22:09 19.09.2010.

Pa ko voli neka izvoli..Eto vam je Karle Bruni.. ko vam brani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije