Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISKUPIJA U MAĐARSKOJ

Caritas Sambotelske biskupije kontinuirano pomaže stradalima: Donirali materijal, hranu, igračke...

Donacija Hrvata koji žive u mjestima Narda i Hrvatske Šice Općini Majur
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
05.02.2021.
u 00:05

Nakon posjeta distributivnom centru, gosti iz Mađarske posjetili su Osnovnu školu Braća Ribar kojoj su dostavili igračke za djecu

Caritas Sambotelske biskupije donirao je u četvrtak građevinski materijal, prehrambene i higijenske potrepštine te igračke za djecu na potresom pogođenom području, izvijestio je Caritas Sisačke biskupije.

U priopćenju se naglašava kako Caritas Sambotel iz Mađarske pruža kontinuiranu pomoć na potresu pogođenom području Sisačke biskupije. Ravnateljica tog Caritasa Mariette Tuczaine Regvari je istaknula kako su voljni uključiti se u izgradnju dvije montažne kuće za one koji su tijekom potresa ostali bez svojih domova.

Donacija Hrvata koji žive u mjestima Narda i Hrvatske Šice Općini Majur
1/27

Nakon posjeta distributivnom centru, gosti iz Mađarske posjetili su Osnovnu školu Braća Ribar kojoj su dostavili igračke za djecu. Riječ je o projektu „Škola za školu“ koji je provela Katolička škola iz Šarvara, prema kojemu djeca prikupljaju igračke za svoje vršnjake u Hrvatskoj pogođenima potresom. 

Gosti iz Mađarske posjetili su i dvije obitelji u Petrinjskoj ulici kojima je prije dva tjedna dostavljena donacija Mađarskog Caritasa u obliku dva stambena modula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije