Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene za određene marke
Povratak na članak

Carinska uprava objavila nove cijene cigareta od sutra, neke i pojeftinjuju

Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile, sukladno članku 89. Zakona o trošarinama, promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta, s datumom važenja od 29. siječnja 2023. godine

Komentari 3

SN
sasa.novak.58
17:37 28.01.2023.

Ja nepšim. Zat mislim da cigarete trebaju koštati 10 eura. S druge strane volim da popijem. Zato rakija treba da bude 10 centi.

VL
ST
sttipe
13:16 29.01.2023.

Cijene cigareta se nisu mijenjale. Vlada je hajku oko cijena digla, kao prašinu u oči, za Pavelićevski potez, isporuke hrvatske obale krupnom kapitalu!! (Slavonije, isto). Kako nikog više ne zanima mišljenje vlade o zaokruživanju cijena, odlučili su dodatno "zamutiti vodu"!!! Prisilili su duhansku industriju, koja je odma zaokružila onih par centi, da vrati "u opticaj" 1 euro cent, (7.5 lipa), da se dodatno zakomplicira plaćanje!!! Da svaki trgovac mora vraćati i bezvrijedne cente, i da svaki kupac stoji minut duže na kasi, i ima pola kile bezvrijednih kovanica u novčaniku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.