Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA U UMAGU

Ogorčeni prodavači gledali kako carinici pune kamion krivotvorenom robom

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
29.07.2019.
u 21:19

Prodavači su ogorčeni i nezadovoljni.

Danas su carinski djelatnici zaplijenili u Umagu veće količine krivotvorene robe, od odjeće do igrača i tehnologije. Njih su prodavači prodavali na štandovima.

Kako saznaje Glas Istre, na Obali dr. Franje Tuđmana u Umagu robu su ukrcavali na kamion u prisutnosti promatrača. Najviše je zaplijenjeno igračaka. Neslužbeno doznaju kako su iste mjere već poduzete u Poreču i Rovinju pa se po toj logici može očekivati nastavak akcije po cijeloj obali. Prodavači su ogorčeni i nezadovoljni. Komentiraju kako oni i njihove obitelji žive od novaca kojeg zarade ljeti, a ovakvim mjerama tjeraju ljude da odsele.

Komentara 21

IV
IvicaKerempuh
21:40 29.07.2019.

Kaj sad, od peneza koje zaradite prevarom? Ak ste takvi prevaranti bi bilo i boljše da se odselite.

DU
Deleted user
21:49 29.07.2019.

Odselite!

Avatar Grunf
Grunf
21:32 29.07.2019.

jagnjevci i aljbanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije