Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZIMANJE MITA
Povratak na članak

Carinici zažmirili na 35 kilograma mesa i rakiju

Obrane su isticale kako im se “sudi za siću”, dok su troškovi sudskog postupka “najmanje milijun kuna, a platit će ih građani”

Komentari 2

AA
aabbcc
12:46 01.02.2017.

Pohvale carnicima ___!! Svaka cast na razumijevanju, ljudi ste a ne stoka. Ja sam tu nekada, prije rata nosio mesa, citavu krmad na galeriji auta i tada niko nikada nije zah.ebavao postene ljude.Hmmm, 35kg mesa ni mi moglo ni podjoniti zamrzivac doma i ne sramotite tog domacina sa 4L rakije !

VL
SE
seljakneuki
14:00 01.02.2017.

Oprostite na izrazu, serem se na takav uskok .Kokošari, treba ih ukinuti. Njihove plaće iznose milijune aura sudski troškovi milijun kuna , a raskrinkali su opasne švercere koji su oštetili proračun za 3340 kuna. Sramota, love kokošare a zataškavaju pronevjeree u milijardama kuna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.