Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum CETA
Povratak na članak

Carine za gotovo sve hrvatske proizvode u Kanadi bit će 0 posto

Nema više nijedne prepreke za slobodnu trgovinu između EU i Kanade

Komentari 3

Avatar babas
babas
02:51 15.10.2016.

Suficit sa Kanadom imamo baš zbog carina,sad kad ih ukinu imati ćemo vrlo brzo debeli deficit.

VL
MA
marsovac
02:32 15.10.2016.

i obrnuto na Kanadske proizvode.

VL
TH
thekurcula
00:34 16.10.2016.

Ne mislite li valda da Kanada podiže carinske dažbine zbog toga što Hrvatska ima šta da proda Kanadi? Pogledajte, na primer, stanje u EU. Hrvatska bez ikakvih carinskih i drugih ograničenja može prodavati po celoj Evropi ali u praksi najjače zemlje (korporacije) prodaju ovde a Hrvatska po Evropi jok! Nije konkurentna. Po Hrvatskoj ima i Aldija i Lidl ali nema nikakvih hrvatskih trgovina po Nemačkoj. Zato su i podigli carine. Jedini ispravan put za Hrvatsku je istupiti iz EU i uvesti carinsku zaštitu svoje privrede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.