Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bjelovarska afera'

Car Strossmayeru: 'Vi mora da ste bolesni!' Strossmayer caru: 'Moja savjest je čista'

14.09.2023.
u 18:09

Strossmayer je znao da će se na njega ljutiti i u Zagrebu i u Pešti, i u Beču, ali takvu žestinu napada koja se obrušila na njega nije predvidio

Komentara 2

DU
Deleted user
11:46 15.09.2023.

"Bog blagoslovio Rusiju i dao joj, da živom vjerom, uzoritim životom, višom pomoću i kršćanskim heroizmom, pored svih svojih ostalih zadaća, i onu veličajnu svesvjetsku zadaću, koju je Promisao božja opredijeli, sretno, spasonosno i slavodobitno ispuni."

Avatar Wronsky
Wronsky
10:19 16.09.2023.

Šteta je da čovjek takvih sposobnosti nije više usmjerio svoj uticaj na postizanju ravnopravnosti Hrvata u Austro-Ugarskoj monarhiji. Povezivanje sa istokom, prve ideje jugoslavenstva su samo naškodile hrvatskom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije