Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kockica nije dobra

Cappelli se može seliti ako je kvadrat do 7 eura

Gari Cappelli
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
26.05.2017.
u 23:40

Ministarstvo turizma u Kockici ne plaća najam, a Glavni ured u svom je prostoru. Cappelli kaže da su preseljenje željeli i njegovi prethodnici

Je li ministar turizma Gari Cappelli poželio svoje i djelatnike Glavnog urednika Hrvatske turističke zajednice preseliti u zgradu Exportdrva na Marulićevu trgu 18? Neki zaposlenici navodno su već bili u razgledu prostora čiji najam po kvadratu stoji 11 eura, a sam Cappelli ne daje do kraja jasan odgovor.

– Preseljenje nije rijetka tema ni u drugim ministarstvima, neka su se i selila. Svako ministarstvo u takvom slučaju, pa i mi, razmatra deset opcija i traži najbolju. Mi smo u Kockici, naši inspektori na drugoj lokaciji, a ekipa za kategorizaciju nam je u Zagrepčanki. Istina je da tražimo soluciju koja donosi uštede i omogućava kvalitetnije funkcioniranje. Glavni ured HTZ-a i sad je stiješnjen, a dobit će i urede za kulturni, zdravstveni te kongresni turizam. Tih se nekoliko novih ljudi nema gdje ugurati – kaže Cappelli i napominje da su o preseljenju razmišljali i njegovi prethodnici.

Inače, Ministarstvo turizma u Kockici ne plaća najam, a Glavni ured je u vlastitom prostoru. Iz Ministarstva za državnu imovinu poručuju pak da objedinjavanja i preseljenja može biti, ali samo ako cijena ne prelazi sedam eura.

Komentara 4

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
06:28 27.05.2017.

Znači ministar laže, rekao je prije tri dana da nema preseljenja.

OB
ObrenM
05:38 27.05.2017.

Prije 1 dan ministar je rekao da o nikakovom preseljenju nema govora,a sada se je ploca okrenula.To se zove vjerodostojnost moralnih vertikala.To ministarstvo je toliko nepotrebno,a najbombasticnije hvale uvijek dolaze iz njihovih redova.Kada bi se silni novci potroseni u tom ministarstvu dali lokalnim turistickim zajednicama imali bi turisticki promet veci za 20-30%.

JU
juliver
07:15 27.05.2017.

Ministri nikada ne lažu,oni uglavnom ne govore istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije