Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odmah sam ga ubio'

Čapljinac ispred kuće našao poskoka dugog 65 cm!

Poskok, Zmija
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.08.2013.
u 17:03

"Dok sam pregledavao košnicu moj sin se igrao u blizini, i odjednom mi je prišao i rekao 'tata, tata, pogledaj onu zmiju tamo", ispričao je Čapljinac

Čapljinac Marijo Arar nemalo se iznenadio kada je u blizini svoje kuće prije par dana naletio na poskoka dugog 65 centimetara. Muškarac iz Šurmanaca kod Čapljine odmah je ubio zmiju.

Ispričao je kako je, kao i svakog dana, otišao u obilazak pčelinjaka u blizini kuće. \"Dok sam pregledavao košnicu moj sin se igrao u blizini, i odjednom mi je prišao i rekao \'tata, tata, pogledaj onu zmiju tamo\", rekao je Marijo za Bljesak.info.

Rekao je kako ih je zmija, čim ih je opazila, išla izbjeći, no Mario je bio brži. \"Uspio sam ga par puta udariti štapom po glavi i tu mu je bio kraj, iako je malo nedostajalo da mi pobjegne\", rekao je.

>> Izgubili ste zmiju? Piton pronađen kod Novigrada traži vlasnika!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije