Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Twitter pun šala

Capakova fotografija postala hit: To na čemu sjediš hladnije je od 'ladnog' betona

Capak na kutiji
Foto: HZJZ
1/12
26.12.2020.
u 12:54

Nije viđeno u ostalih 26 da glavni epidemiolozi sjede na kutijama cjepiva. Jer se tako neće izleći nove doze - napisala je bivša premijerka Jadranka Kosor

Bivša premijerka Jadranka Kosor na svom Twitteru malo je 'bocnula' ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka, koji je jutros u šest sati dočekao prve doze cjepiva i to zbog fotografije na kojoj Capak sjedi na kutiji s cjepivima. No, nije ona jedina kome je ta fotografija zapela za oko.

Brojni tviteraši od jutra se zabavljaju na račun fotografije. Iako je niz fotografija s jutrošnjeg dočeka cjepiva objavljeno na stranicama HZJZ-a, dvije sporne su uklonjene.

- Znači; cjepivo protiv Covida 19 stiglo je u sve države EU. Pa i u RH jer je RH članica EU. Nije viđeno u ostalih 26 da glavni epidemiolozi sjede na kutijama cjepiva. Jer se tako neće izleći nove doze - napisala je Kosor komentirajući fotografiju na kojoj Capak sjedi na kutiji u kojoj su Pfizerova cjepiva.

Podsjetimo, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, doc. Krunoslav Capak i koordinatori distribucije, dočekali su danas u 6 sati ujutro prvih 9750 doza cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer-BioNTech. Cjepivo se mora skladištiti na temperaturi od -70 stupnjeva, a sutra, 27. prosinca, će krenuti u distribuciju po županijama. Prema riječima doc. Krunoslava Capaka, ovo je najvažniji događaj od početka pandemije. Prema riječima doc. Krunoslava Capaka, ovo je najvažniji događaj od početka pandemije.

Ključne riječi

Komentara 41

AL
AlojzVjekoslav
14:35 26.12.2020.

Morete Capaku i meni napuvat jaja 💨

Avatar Juki
Juki
16:52 26.12.2020.

Čovjek sjedi na "kartonskoj" kutiji na kojoj piše HEAVY kraj ogromnog zamrzivača koji nitko ne primjećuje? Mržnja zadojena zlobom vam izjeda mozak.

KL
Klarica
14:28 26.12.2020.

Bjeloglava kokoš svakom loncu poklopac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije