Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lebde čestice
Povratak na članak

Capak: Situacija s onečišćenjem zraka je danas bolja, ali ne preporučujem boravak na otvorenome

Onečišćenje nema veze s aktivnostima u Hrvatskoj, već se radi o prekograničnom onečišćenju.

Komentari 3

DU
Deleted user
12:37 28.03.2020.

Sav ovaj kaos je Programiran je od bolesnog ljudskog uma samo svi ti naučni "mozgovi"svijeta se boje priznati.Uostalom sad se pokazuje da sve titule koje imaju i dobijaju služe za ništa tj;Čista imaginacija bez ikakve koristi.Ovo me podsjeća na rušenjee WTC kad je tip napisao knjigu "11 rujan velika zabluda" a koju nitko nije uspio demantirati do dana današnjeg !!!

VL
MU
Mufljuz
11:39 28.03.2020.

Mene samo zanima odakle svima toliko povjerenje u političare odjednom? Ok, Capak nije političar, ne znam ništa o njemu, ali živimo u Hrvatskoj i ako želiš biti ravnatelj, predsjednik i tako dalje rijetko kada ne moraš biti politički podoban. Ova mirovinska reforma prelazi svake granice, uzimaju 2. stup, stare miču u krematorije...eto, pronašli su način kako.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:00 28.03.2020.

promet smanjen, industrija smanjena... odakle zagađenje? da slovenci ne kriju nešto o Krškom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.