Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNATELJ HZJZ-a
Povratak na članak

Capak objavio nove kriterije za testiranje i izolaciju

Prioritetne su skupine starije osobe i oni koji s njima rade, a treća bitna novost jest da osobe koje su bile pozitivne, osobe koje imaju dokazanu potvrdu da su preboljele bolest, tri mjeseca ne moraju ići u samoizolaciju ako i budu u kontaktu sa zaraženom osobom

Komentari 24

NA
Nadalinaaa
14:09 21.09.2020.

Je li rekao koliko je pouzdan PCR test? Je li se možda g. Capak osvrnuo na studije s Harvarda i Oxforda koje dokazuju da PCR testovi masovno pokazuju lažno "pozitivne" rezultate, a na takvim lažnim rezultatima se zasniva cijela ova panika? Ne, nije! On i Stožer su se pretvorili u Ured za statistiku i svakodnevno izvikuju brojke izvan znanstvenog konteksta. Koja je to motivacija u pozadini da liječnik zaboravi svoje medicinsko znanje i postupa po direktivama nekog tzv. autoriteta?

VL
NE
nečešrazbojniče
20:54 21.09.2020.

I još nešto jako bitno. Ukoliko ste zaraženi na poslu. Nemojte pristati na izolaciju i smanjenje plaće te nekakav postotak od 4000 koje daje država. Na poslu biti zaražen je POVREDA NA RADU a svima nam oduzimaju za zdravstveno.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:50 21.09.2020.

kako je moguće da su tisuće ljudi lišeni slobode bez sudske presude a radi se o ljudima koji su smješteni u umirovljeničke domove... ustav jasno propisuje da pravo na slobodu može ukinuti samo sudska presuda a naši umirovljenici su lišeni slobode gotovo 6 mjeseci uz manji prekid ...

VL
SV
sveznam1
13:42 21.09.2020.

pod pritiskom karline kristo i takvih ci doniste odluke ajde...!!

VL
NL
ne_lupetkajte
14:45 21.09.2020.

Sta tri mjeseca, ako je bio pozitivan , a vise nije , znaci da je imun do kraja zivota. Prestanite vise sa tim sranjima i maltretiranjem ljudi.

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:41 21.09.2020.

Izolacija=karantena a svaki dan u karanteni država vam je dužna novčano nadoknaditi jer vas sprečava u pravu na rad, dnevnim prohodovanjem! Svakako se posavjetujte sa odvjetnikom i izborite za svoja prava.

VL
YE
Yeah
14:26 21.09.2020.

Covid19 = razradjeni program i plan za depopulaciju planeta Zemlje. Bioloski rat: uvjeriti ljude nek cine nesto sto ce ih zastitit, a zapravo im steti. Ma fantasticno.

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:49 21.09.2020.

Tak je TITO diktirao, njemu nije trebao parlament niti išta a znate zašto je stožer PROTU-USTAVAN unatoč odluci parapolitičkog ustavnog suda? Pa zato jer se stožer poziva na poziva na postupanje po 16. članku ustava RH a ponašaju se kaoo da je aktiviran 17. članak ustava ODNOSNO sa 2/3 ruku ZA u saboru da je izglasano uzvanredno stanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.