Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE OD 1. OŽUJKA?
Povratak na članak

Capak: Britanski soj proširen po cijeloj Hrvatskoj, razgovara se o otvaranju terasa

Što se tiče raširenosti britanskog soja koronavirusa u Hrvatskoj, Capak kaže da potvrde o prisutnosti ovog soja stižu s čitavog teritorija Hrvatske, što upućuje da je proširen po cijelom teritoriju

Komentari 4

Avatar renac
renac
07:26 25.02.2021.

Bitno je podijelitit te otrove ljudima,a vi ljudi cete i dalje nositi te brnjicetine jer vas libo ona stvar,pa neka i dalje rade budale od vas .

VL
OB
obican
23:21 24.02.2021.

E, moj Capak, vi imate obecanja od drugih, a nama se predstavljate kao vjerodostojni

VL
HA
hazo
21:42 24.02.2021.

Uh, kak je lepo skijati u bosni...sad bute skijali u p.m., ide treči val zbog tih skijaša i oni koji se ne pridržavaju. Gotioničari zahvalite priduźetak lockdowna skijašima i nesavjesnim ljudima.

VL
HR
hr76
22:58 24.02.2021.

O kakvom otvaranju ovaj priča? Treći val je stigao, i opet ode sve u k...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.