Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA SAPUNICA

Cansu Dere: Ne podnosim šale na račun izgleda

sila (1)
Foto: Nova TV
1/3
02.03.2013.
u 09:28

Zvijezda turskih sapunica “Sila” i “Sulejman Veličanstveni” otkriva tko je najvažniji muškarac u njezinu životu, zašto nema profil na društvenim mrežama i zbog čega je pristala na ulogu fatalne Firuze

Zanosna 33-godišnja turska glumica Cansu Dere trenutno uživa status jedne od najvećih glumačkih zvijezda u rodnoj zemlji. Još 2006. snimila je seriju “Sila” koja se prikazuje na Novoj TV i ruši sve rekorde gledanosti, a gledamo je i na RTL-u u “Sulejmanu Veličanstvenom” gdje se s Hurem bori za sultanovu naklonost. S obzirom na to da se već godinama pojavljuje na televiziji i filmskim platnima, Cansu je prihvatila činjenicu da je postala javna osoba, ali je još muči to što mediji ne shvaćaju njezinu želju da sačuva privatni život.

Lažni novinski članci o njezinu privatnom životu više je ne mogu naljutiti, baš kao ni paparazzi koji je stalno prate u stopu.

– I dalje mi je obitelj najvažnija i za nju nađem vremena. Posebno za svoga mlađeg brata. Roditelji su mi usadili životne vrijednosti kojih se i danas držim i znam da se ljude ne sudi po vanjštini. Mrzim šale na račun izgleda – kaže Cansu i dodaje da se najviše drži savjeta svoje bake rođene u grčkom gradu Solunu. Svaki slobodni trenutak koristi za putovanja.

– Putujem jer volim osjećaj slobode, volim učiti nove stvari i prije svakog putovanja detaljno proučim turistički vodič mjesta – otkriva glumica koja s obožavateljima fotografije s putovanja dijeli na Instagramu. Njezin profil na Facebooku i Twitteru nećete pronaći jer zazire od takvog načina dijeljenja intime.

Ulogom u “Sili” bivši model zakoračio je u svijet glume pa uvijek rado istakne da joj je baš uloga buntovne, ali dobre junakinje Sile donijela slavu. A ulogu Firuze u “Sulejmanu Veličanstvenom” prihvatila je u zadnji tren. U proljeće prošle godine, kad se snimala treća sezona serije, Cansu je namjeravala uzeti višemjesečnu stanku od glumce kako bi proputovala svijet.

– Predomislila sam se čim sam pročitala scenarije prvih epizoda treće sezone jer mi se lik Firuze činio potpuno drukčijim od svih ostalih likova koje sam igrala. Ta njezina nepriznata ljubav prema sultanu, patnja u njezinim očima, njezin nagli rast u haremu… sve mi se to svidjelo jer je Firuze vrlo različit lik od moje posljednje uloge koju sam igrala u 2011., Ejšan iz serije “Ezel” – otkriva Cansu. Kaže da ju je najviše zainteresirala ljubav koja se u tom vremenu sasvim drukčije interpretirala.

– Impresionirala me i sama radnja serije, priča o sultanu kojega i dandanas cijene u Turskoj, zatim scenarij i kolege koji rade na tom projektu. Znala sam unaprijed u što se upuštam jer sam “Sulejmana” gledala i na televiziji, a poznajem i redatelje, braću Taylan, već godinama. Moram priznati da me jako zanimalo kako to sve funkcionira iza kamera, kako izgledaju set i kostimi – s uzbuđenjem priča lijepa Cansu koja svoj intimni život čuva od očiju javnosti. Zna se da je ljubila komičara Cemu Yilmaza kojega je navodno ostavila zbog kolege iz “Ezela” Kenana Imirzalioglua, no vezu nikad nije potvrdila. Dvije godine ljubila je i 46-godišnjeg Okana Bayülgena, a nakon te veze o novom muškarcu u njezinu životu nema ni riječi.

Cansu je nedavno potpisala ugovor za novu seriju u kojoj će po epizodi dobivati 100 tisuća kuna, a u kojoj će joj partner biti Kerim iz “Izgubljene časti”, glumac Engin Akyurek. Treba li uopće sumnjati da će uskoro osvanuti priča o njihovoj ljubavi?

>> Hurem nasamarila obožavateljice i crvenu kosu obojila u crno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije