Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
frka u fažani

Cammeo: Inspektor je bez temelja isključio minibus iz prometa

kosta minovski
PIXSELL
25.05.2012.
u 15:07

\"Željko Burgermaister, viši inspektor Inspekcije Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture smišljenom represijom pokušava osujetiti normalno poslovanje Taxi Cammea u Puli\"

Željko Burgermaister,  viši inspektor Inspekcije Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture smišljenom represijom pokušava osujetiti normalno poslovanje Taxi Cammea u Puli, smatraju čelnici te tvrtke Kosta Minovski i Goran Kolar, što su i ustvrdili na na konferenciji za medije održanoj u Puli.

Burgermaistera optužuju za petnaestak "akcija", a posljednja se, kažu, zbila jučer ispred hotela Marina u Fažani.

– Bez ikakva temelja u bilo kojem propisu skinuo je registracijske pločice te tako isključio iz prometa minibus Cammea, pun putnika u Fažani – požalili su se.

Burgermaister je, naime, u prijavi ustvrdio kako postoje sumnje da je minibus obavljao linijski promet putnika, s obzirom na to da su pojedini putnici napuštali taksi vozilo u nekoliko navrata na ruti kretanja iz smjera Pule prema Fažani. No, takav je zaključak u izravnoj suprotnosti s točkom 14. Pravilnika o obavljanju taksi prijevoza u Puli, kojim se dozvoljava vozaču taksija prijevoz putnika do različitih odredišta, uz njihov pristanak.

Iz Cammea poručuju kako Burgermaister, protiv koga pripremaju kaznenu prijavu, djeluje u korist konkurentskih taksi prijevoznika, čime je u izravnom sukobu interesa. O tome su odmah  obavijestili i nadležne u ministarstvu.

Minovski kaže kako ga prijetnje i ridikulozni razlozi kažnjavanja vozača i vozila neće spriječiti da ustraje, ali se pita kako je moguće da bilo tko, rukovodeći se osobnim interesima, ugrožava opstojnost tvrtke s pedesetak zaposlenih.

Komentara 4

HA
hanna
07:41 26.05.2012.

kosta kako se ti praviš lud to nije normalno

BU
burza
12:51 26.05.2012.

Fala ti bože da barem jedni inspektori u početku srežu nelegalno poslovanje kad mu u Zagrebu ne mogu stati na kraj Čudi me da nije i za to optužio Zg- taxi

KN
knezevic3d
22:07 26.05.2012.

daj sterajte tog kostu vise u P...u ma.....u,i zatvorite ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije