Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID CAMERON
Povratak na članak

Ovakvim tempom Turska će u Europsku uniju ući 3000. godine

"Dvanaest milijuna Turaka kaže da žele doći u Veliku Britaniju" i to su "uglavnom nezaposleni i studenti", straši Britance tabloid Sunday Express

Komentari 6

DA
Darko22
19:08 22.05.2016.

Zašto bi Turska uopće trebala biti u EUROPSKOJ uniji, kada se uopće ne nalazi u Europi niti ima ikakve veze s njom, osim da je ratovala protiv Europe. Što je sljedeće, pitat će se Kinu da li želi u EU ?

VL
Avatar mason
mason
20:00 22.05.2016.

Pa moze 3000e ,zato sto ce tada u Europi i svijetu bijelaca biti koliko i dinosaura. Bijele zene vodaju cuke i macke a Turkinje i Arapkinje djecu, jos kad se na to dodaju milijuni gayeva i lezbejki u bijelom svijetuu nestat cemo 2500 e.

VL
Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
21:14 22.05.2016.

Znači 12 milijuna Turaka biži od Erdogana i njegove islamizacije društva

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
22:37 22.05.2016.

Ovakvo ''osvescivanje'' u UK establismentu je poput pokusaja da se spreci doseljavanje crnaca u Afriku. Uporedite takvu hipoteticku ideju i bice vam jasna moja poenta !

VL
DU
Deleted user
14:11 23.05.2016.

Zar Britanija nije kao vodeća imperijalna sila do drugog svjetskog rata i uzrokovala sebi ovakvo stanje pa joj sada dolaze njihovi bivši kolonijalni sluge i uskoro će preuzeti Britaniju bez problema. Htjeli ste se širiti van Otoka, dobili ste što ste zaslužili i malo je stvarno glupo da jedna Britanija plaši svoj narod useljavanjem muslimana iz Turske - zbog takvih izjava će se za deset godina gubiti izbori u Engleskoj i naravno ne zbog kršenja ljudskih prava i islamofobije, već zbog odbijanja većinskog stanovništva i biračkog tijela. Šteli ste veliku i ujedinjenu europu u kojoj ćete vi biti najveći frajeri i sada trpite!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.