Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon tragedije
Povratak na članak

Čakovec: Prijatelj preminulog Pergara u bijegu udario auto

Zbog točenja alkoholnih pića pijanim gostima najvjerojatnije će biti prijavljena i konobarica zbog koje se navodno i povela svađa u Guruu

Komentari 7

KA
karlovcankica
14:12 28.01.2011.

dodatak..zatvorite chetnicke birtije

VL
KA
karlovcankica
14:11 28.01.2011.

hahaa...konobarica ce biti prijavljena..svasta, zatvorite birtije..pa nece biti pijanca.

VL
BO
boki01
20:14 28.01.2011.

SVI KOJI ŽELE TOČNE I ISTINITE INFORMACIJE SLIKE NASILNIKA KOJI SU PREBILI TOMISLAVA MOGU IH POGLEDAT NA PORTALU MEĐIMURJE...

VL
OB
-obrisani-
01:36 29.01.2011.

E ti što se slikaju s pištoljima i puškama najčešće su kratki za prirodnu pušku! A gangsteri ih privlače jer su zapravo u dubini kukavice i nasilje im je potrebno da bi se riješili vlastitih strahova!

VL
GB
golub.branimir
10:30 29.01.2011.

Ilegalno posjedovanje oružja najstrože kažnjavati, razoružati tvz. ratnike domovinskog rata.

VL
OB
-obrisani-
23:55 29.01.2011.

Ulica ZAVNOHA-a? automacku pusku je drzao ? Soprano? Balkan nista od EU

VL
JM
ja-ma
04:48 30.01.2011.

Ovo sa \"Međimurskog portala\" je zanimljivo: \"U razgovoru s okupljenim prijateljima doznali smo jednu od verziju događaja kobne noći u kojoj je Tomislav Pergar izgubio život. Jedna mlada svjedokinja, željevši ostati anonimna, kaže da je Pergar sa svojim prijateljem bioio alkoholiziran u noćnom klubu \"Guru\" te da se u jednome trenutku spotaknuo i pao na stol za kojim su bili okupljeni osumnjičeni Marčec, Hančić i Pikl. Pritom je razbio nekoliko čaša. Razjareni trojac, očito kratkog fitilja, nasrnuo je nakon toga na Pergara i brutalno ga premlatio. Bilo kako bilo, dogodila se tragedija u kojoj je ugašen jedan mladi život, pri čemu alkoholiziranost ne opravdava nikoga da drugome bešćutno oduzme život. \"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.