Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Čakovec odustaje od prihvata otpada iz Varaždina

'23.01.2012., Totovec - Deponij otpada gradskog komunalnog poduzeca CAKOM. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
21.03.2012.
u 14:38

– Mještani Totovca na zboru građana bili su a priori protiv zbrinjavanja otpada iz Varaždina, a mi ne želimo ići protiv njihove volje – kaže Biševac

Grad Čakovec odustaje od prihvata otpada iz Varaždina! Gradonačelnik Branko Šalamon u radijskoj je emisiji izjavio da odluka o prihvaćanju ponude Grada Varaždina neće biti ni uvrštena na dnevni red sjednice Gradskog vijeća.

Tu nam je informaciju potvrdio zamjenik gradonačelnika Veselin Biševac.

– Mještani Totovca na zboru građana bili su a priori protiv zbrinjavanja otpada iz Varaždina, a mi ne želimo ići protiv njihove volje – kaže Biševac. Mještani Totovca najavili su i blokade prometnica u slučaju da kamioni iz Varaždina krenu prema njihovu selu.

Ključne riječi

Komentara 3

PI
prava istina
15:17 21.03.2012.

Pa naravno. Ništa neočekivano. I sad se pitamo šta će reći prepametan Habuš?! Još će morati moliti Pataftu na koljenima da mu oprosti i da preuzme smeće. Mislim da je vrijeme da građani podnesu kazneni postupak protiv Habuša jer nam prijeti opasnost od nagomilanog smeća i namjerno nas stavlja u opasnu situaciju.

ST
Stojimir
21:34 22.03.2012.

E sad fino svim Totovčanima koji rade s ove strane Drave podijeliti otkaze ... djecu protjerati u međimurske škole, kod mosta postaviti Policiju i naplaćivati im kazne u prometu za svaku sitnicu. he-he

ME
mergud
11:15 23.03.2012.

Tko će platiti Habuševu aroganciju koju je nasljedil od Čačića,naravno pučanstvo sa ionako malim primanjima uvjek strada mali čovjek.Daj neka radi MBO pa da se konačno riješimo smrada jer kako stoje stvari do kraja mandata nećeš napraviti ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije