Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KURŠANEC
Povratak na članak

Iz čista mira razbila automobil Centra za socijalnu skrb

Automobil se kretao unatrag, a u njemu su bile službenice Centra za socijalnu skrb kada je žena oštrim predmetom razbila staklo vozila

Komentari 8

MI
mikulan
17:20 10.01.2019.

Kuršanec, mirno naselje. Ha-ha-ha!!!

VL
DU
Deleted user
17:53 10.01.2019.

kuršanec...favela samo takva..neymara ko u prici

VL
CR
CroVictoria
01:45 12.02.2019.

Sigurno nije iz čista mira i ne radite od njih anđele jer nisu anđeli. Danas smo imali primjer čitati o čovjeku bez obje noge koji je korisnik socijalne pomoći, a ne u invalidskim mirovini. Kraj zdravih očiju svako srce proplače.

VL
DU
Deleted user
17:23 10.01.2019.

Sigurno nije "iz čista mira".. odnosno ničim izazvana.... iako to ne opravdava čin

VL
CR
CroVictoria
18:43 13.02.2019.

Šteta je da neće raditi kako treba. Čovjeka čovjeku ništa ne može zamjeniti, a ovako će brzo postati višak radne snage.

VL
AR
Armagedon
18:06 10.01.2019.

Eh sigurno ima razloga, nije žena to napravila iz čista mira..... poznavajući rad Centara socijalne skrbi dilje RH od kojih svaki priča građanima različite priče po osnovi istog zakona...... ne govore im prava , ne rješavaju situacije kao da zakoni RH nisu isti na cijelom teritoriju RH... nego svaki službenik u svakom Centru tumači zakon kako mu se svidi.... uopće me ne čudi ovo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.